Rashladnici vode (chilleri) Midea

Za potrebe hlađenja zraka jedan od mogućih načina hlađenja je posredan način hlađenja – pothlađenom vodom temperature 7/12°C.
Svaki rashladni uređaj ostvaruje određeni rashladni učinak, a kao radna tvar najčešće se koristi plin R410A.
U rashladnom uređaju voda se u pločastom isparivaču hladi s temperature 12°C na temperaturu 7°C.
Uređaj je smješten izvan objekta, a svi priključci, dijelovi armature i cijevi moraju biti izolirani.
Hladna voda se pumpama distribuira u objekt koji se treba klimatizirati.
U svom proizvodnom programu Midea ima nekoliko različitih tipova rashladnika vode-chiller: modularni rashladnici vode, mini rashladnici vode s ugrađenim hidromodulom, mini rashladnici vode s odvojenim hidromodulom.

Modularni rashladnici vode MideaModularan dizajn, fleksibilna kombinacija do maksimalno 16 jedinica i vrlo jednostavna montaža samo su neke od prednosti Midea modularnih chillera.
8 modela različitih kapaciteta: 25, 30, 35, 55, 60, 65, 130 i 185 kW koji se modularno vežu do max. ukupne snage 1040 kW.Rashladni agregat (chiller) za hlađenje vode Midea u izvedbi dizalice topline s digital scroll kompresorom  ili scroll kompresorima (ovisno o modelu) i zrakom hlađenim kondenzatorom, u paketnoj izvedbi za montažu na otvorenom, s električnim ormarićem, mikroprocesorm, regulatorom broja okretaja ventilatora i svom radnom i sigurnosnom automatikom...

 

MINI rashladnici vode Midea s ugrađenim hidromodulom

Oznaka modela: MGC-F__W/SN1
Raspon kapciteta je od 5,3 kW do 25 kW
(Raspoloživi modeli od 10 do 14 kW)
Midea mini rashladnik vode s ugrađenim hidromodulom je zrakom glađeni rashladnik vode u izvedbi dizalice toplie, s ON/OFF scroll kompresorom. U jedinici se nalazi cirkulacijska crpka, ekspanzijska posuda, difirencijalni osjetnik protoka i pločasti izmjenjivač.

 

MINI rashladnici vode Midea s odvojenim hidromodulom

Oznaka modela MGA__D(S)N1
Raspon kapaciteta od 8 do 14 kW
Zrakom hlađeni rashladnici vode u izvedbi dizalice topline s odvojenim hidromodulom sastoje se od dva dijela: osnovne jedinice i hidromodula. Digital scroll kompresor Copeland.

 
Rashladnici vode Midea
Rashladnici vode / dizalice topline
Rashladnici vode Midea

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu