Rashladnici vode (chilleri) Midea

Za potrebe hlađenja zraka jedan od mogućih načina hlađenja je posredan način hlađenja – pothlađenom vodom temperature 7/12°C.
Svaki rashladni uređaj ostvaruje određeni rashladni učinak, a kao radna tvar najčešće se koristi plin R410A.
U rashladnom uređaju voda se u pločastom isparivaču hladi s temperature 12°C na temperaturu 7°C.
Uređaj je smješten izvan objekta, a svi priključci, dijelovi armature i cijevi moraju biti izolirani.
Hladna voda se pumpama distribuira u objekt koji se treba klimatizirati.
U svom proizvodnom programu Midea ima nekoliko različitih tipova rashladnika vode-chiller: modularni rashladnici vode, mini rashladnici vode s ugrađenim hidromodulom, mini rashladnici vode s odvojenim hidromodulom.

Modularni rashladnici vode MideaModularan dizajn, fleksibilna kombinacija do maksimalno 16 jedinica i vrlo jednostavna montaža samo su neke od prednosti Midea modularnih chillera.
2 modela kapaciteta 27 i 55 kW koji se modularno vežu do max. ukupne snage 960 kW.Rashladni agregat (chiller) za hlađenje vode Midea u izvedbi dizalice topline s DC inverterskim kompresorom i zrakom hlađenim kondenzatorom, u paketnoj izvedbi za montažu na otvorenom, s električnim ormarićem, mikroprocesorm, regulatorom broja okretaja ventilatora i svom radnom i sigurnosnom automatikom...

 

MINI rashladnici vode Midea s ugrađenim hidromodulom

Oznaka modela: MGC-V__W/D2N1
Raspon kapciteta je od 5  kW do 14,5 kW
(Raspoloživi modeli od 7 do 14,5 kW)
Midea mini rashladnik vode s ugrađenim hidromodulom je zrakom glađeni rashladnik vode u izvedbi dizalice toplie, s INVERTERSKIM kompresorom. U jedinici se nalazi cirkulacijska crpka, ekspanzijska posuda, difirencijalni osjetnik protoka i pločasti izmjenjivač.

Katalog Midea mini chilleri

 

 

 

 

Rashladnici vode Midea
Rashladnici vode / dizalice topline
Rashladnici vode Midea

Košarica