Opširnije informacije

MODULARAN DIZAJN

Modularan dizajn osigurava veliku kombinaciju kapaciteta vanjskih jedinica je  u rasponu od 8HP do 88HP u povećanjima od 2HP, max. kombinacija 4 osnovna modela. A to osigurava veliki kapacitet povoljan za velike građevine. U jednoj kombinaciji, bilo koja vanjska jedinica može raditi kao master vanjska jedinica kako bi se izjednačio vijek trajanja svih jedinica.

VELIKI IZBOR KOMBINACIJA

Maksimalno 64 unutarnje jedinice kapaciteta do 130% ukupnih vanjskih jedinica mogu biti povezane u jednom rashladnom sustavu. Posebno je prikladna za uredske zgrade, hotele, apartmane, čekaonice, bolnice itd.

VELIKA DULJINA CJEVOVODA

Dva su tipa vanjskih jedinica: MDV Pro i MDV Podržava nevjerojatnu duljinu cjevovoda od 1.000 metara i visinsku razliku od 110 m, što ga čini savršenim za velike i visoke zgrade.

OPŠIRNIJE U KATALOGU >>>

 

 

 

 

 

 

 

ŠIROKI RASPON RADA

VISOKI VANJSKI STATIČKI TLAK

Visokotlačni propeler i optimiziran štitnik ventilatora može se prilagoditi raznim instalacijskim okruženjima. Midea sada nudi vanjske jedinice statičkog tlaka do 40Pa (0,16 WG)* za prilagođene primjene. Standardna funkcija 0-20Pa (0-0,08 "WG) je uvijek uključena. *Morate se konzultirati s Mideom ako vam je potrebno više od 40Pa (0,16 "WG).

 

 

 

BACK-UP FUNKCIJA

U višestrukom sustavu, ako glavna jedinica prestane raditi, bilo koja jedinica može se postaviti kao master jedinica kako bi preostale jedinice mogle nastaviti s radom. To se može postaviti na PCB pomoću DIP prekidača na mjestu instalacije.

 

 

TEHNOLOGIJA RAVNOTEŽE I POVRATA ULJA

Tehnologija kontrole ulja u 5 faza osigurava da je razina ulja svake vanjske jedinice i kompresora uvijek na sigurnoj razini, čime se u potpunosti rješava problem manjka ulja u kompresoru.
1. faza: Odvajanje ulja unutar kompresora.
2. faza: Centrifugalni separator ulja visoke učinkovitosti (učinkovitost odvajanja do 99%) odvaja ulje od ispusnog plina i vraća ga u kompresor.
3. faza: balans ulja - cijevi između kompresora osiguravaju ravnomjernu raspodjelu ulja da bi kompresori normalno radili.
4. faza: balans ulja - cijevi između modula osiguravaju ravnomjernu raspodjelu ulja između modula.
5. faza: Program automatskog povrata ulja.

TOČNA TEHNOLOGIJA UPRAVLJANJA

Svi solenoidni ventili u jedinici osiguravaju preciznu kontrolu temperature te sustav radi stabilno i ekonomično.
EXV 2000 impulsa se koristi u nekim unutarnjim jedinicama da bi se osigurala precizna kontrola rashladnog medija i manje fluktuacije temperature za ugodniji ambijent.

KONTROLA PRITISKA U REALNOM VREMENU

Senzor tlaka može pratiti visoki tlak sustava i neprekidno ga slati matičnoj ploči. Sustav kontrolira brzinu DC motora ventilatora prema opterećenju i visokom tlaku, tako da se tlak može precizno regulirati. Sustav može raditi u najboljem stanju tlaka u različitim radnim okruženjima. Pouzdanost i životni vijek sustava su veći.

 

 

ZAŠTITA OD PREGRIJAVANJA

Profesionalni dizajn rešetke za izlaz zraka hladi kontrolnu kutiju na temperaturu oko 8 ° C (14,4 ° F). Zaštita od visoke temperature za PCB kutiju, samooporavak kada se temperatura vrati u normalu.

 

 

 

INTELIGENTNA SOFT-START TEHNOLOGIJA

Svi DC inverter kompresori i funkcija laganog starta smanjuju pritisak na električnu mrežu. Ovaj DC inverter kompresor visokih performansi i niske razine buke  radi brže kada se pali, smanjujući vrijeme početka rada. Također pomaže jedinici da brzo prilagodi sobnu temperaturu na zadanu razinu.

BRZO ZAGRIJAVANJAE I HLAĐENJE

Korištenjem prednosti svih DC inverter kompresora, sustav može brzo doseći puno opterećenje i skratiti period zagrijavanja i hlađenja te tako pružiti neposredno i ugodno rješenje zraka. Manje fluktuacije temperature stvaraju bolje životne uvjete.

INTELIGENTNA DEFROST TEHNOLOGIJA

Inteligentni program odmrzavanja će procijeniti vrijeme odmrzavanja u skladu sa  realnim zahtjevima sustava, te smanjiti nepotreban gubitak topline.

Midea

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu