MIDEA VRF sustavi

Midea s ponosom predstavlja svoj VRF V5 X serije, dizajniran za optimizaciju sustava i bolje ispunjavanje potreba tržišta. VRF V5 X serije nudi veliki kapacitet od 8HP do 88HP, u povećanjima od 2HP, kombinirajući 4 vanjske jedinice. Također uključuje niz istaknutih značajki, vanjske i unutarnje jedinice velikog raspona, visoki vanjski statički tlak i tehnologije uštede energije. Podržava nevjerojatnu duljinu cjevovoda od 1.000 metara i visinsku razliku od 110 m, što ga čini savršenim za velike i visoke zgrade.

VANJSKE JEDINICE

Tri su tipa vanjskih klima jedinica: VRF V5X, VRF V4 I VRF MINI.

Veliki raspon kapaciteta i modularan dizajn osiguravaju raznovrsnu primjenu, te veliki kapacitet koji je pogodan za velike objekte poput škola, bolnica, poslovnih zgrada i sl.. Za manje prostore prikladne su jedinice manjeg kapaciteta, odnosno VRF MINI.

UNUTARNJE JEDINICE

Midea VFR sistem nudi veliki izbor u odabiru unutarnjih jedinica, kako modela tako i snage.

UPRAVLJANJE

Midea VRF sustavi omogućavaju korisniku odabir načina upravljanja svojim sustavom. U ponudi se nalazi klasično upravljanje putem IC ili žičanog daljinskog upravljača, pa sve do centralnog sustava kojim se može upravljati i putem interneta s udaljene lokacije.

SPAJANJE

Midea VRF sustavi putem račvi omogućavaju korisniku veliki broj mogućnosti spajanja unutarnjih jedinica što je pogodno za velike objekte i građevine.

 

Midea

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu