KOREL dizalica topline K-Thermal

KOREL predstavlja K-Thermal, novo integrirano rješenje za vaš dom za grijanje i hlađenje prostora, kao i za opskrbu potrošnom toplom vodom u kućanstvu.

Glavne značajke:

  • Rješenje „sve u jednom“ – grijanje, hlađenje i PTV
  • Jednostavno pametno upravljanje (WiFi, touch-screen žičani upravljač)
  • Maksimalna udobnost u domu
  • Energetska klasa A+++
  • Ekološko rashladno sredstvo R32
  • Jednostavna instalacija i održavanje
  • Kompaktan dizajn
  • Tihi rad - 53dB(A)
  • Izlazna temp. vode 65 °C
  • Spremnik za vodu od 190 ili 240L
  • Radno područje vanjske temp. do -25 °C

KOREL dizalica topline K-Thermal je „one-stop solution“ - grijanje, hlađenje i potrošna topla voda u jednom sustavu.

K-Thermal je integrirani sustav koji osigurava grijanje i hlađenje prostora, kao i potrošnu toplu vodu, s vrlo visokom učinkovitošću, nudeći cjelovito, cjelogodišnje rješenje koje može ukloniti potrebu za tradicionalnim plinskim ili uljnim bojlerima ili raditi zajedno s njima.

K-Thermal se može kombinirati s podnim grijanjem, ventilokonvektorima, radijatorima i spremnikom potrošne vode za kućanstvo. Također može biti priključen na solarne kolektore.

K-Thermal dizalice topline dostupne su u split izvedbi kapaciteta 4-16 kW i monoblok izvedbi kapaciteta 4-30 kW, uz mogućnost povezivanja više monoblok dizalica u kaskadu. Monoblok izvedba ima jednu vanjsku jedinicu, a kod split izvedbe vanjska jedinica je povezana s unutarnjom cijevima u kojima je radni medij.

Zbog što veće iskoristivosti dizalice topline spajaju se na niskotemperaturne sisteme grijanja/hlađenja (podno grijanje, niskotemperaturni radijatori i ventilokonvektori). Obje konfiguracije mogu biti spojene na Smart Grid koji omogućuje korisnicima da iskoriste prednosti ekonomičnog, učinkovitog i održivog načina opskrbe energijom. Također je moguće spojiti solarne kolektore štedeći pritom energiju.

Zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti, obje verzije, K-Thermal Mono i Split, imaju energetsku oznaku A+++.

Pomoću uključenog Wi-Fi kompleta, različiti aspekti sustava mogu se kontrolirati putem mobilne aplikacije na pametnom telefonu, a aplikacija nudi i prijedloge kako dodatno uštedjeti na potrošnji i energiji. Upravljati se može i putem upravljača osjetljivog na dodir kojim korisnik jednostavno upravlja radom dizalice topline, podešava zone, nadzire rad i potrošnju energije, a može se spojiti na podno grijanje/hlađenje, ventilokonvektore i/ili niskotemperaturno radijatorsko grijanje.

---

O KORELU

Frigo-kor d.o.o. 2006. godine razvija vlastiti brand klima uređaja kako bi se tržištu ponudio kvalitetan uređaj lijepog dizajna i povoljne cijene. Danas brand KOREL sadrži zaokružen asortiman proizvoda – rezidencijalne i komercijalne klime raznih vrsta – single split i multi split zidne, kazetne, kanalne, konzolne i podno-stropne jedinice, kao i dizalice topline.

Zahvaljujući svojim vrhunskim karakteristikama, dizajnu, držanju koraka s najnovijim tehnologijama te kompletnom asortimanu svih tipova klima uređaja, KOREL klima uređaji stekli su prepoznatljivost na hrvatskom i europskom tržištu te se isprofilirali kao best buy proizvod u području klimatizacije u zadnjih više od 15 godina.

Distributeri, monteri, serviseri i inženjeri prihvatili su brend KOREL kao dio vlastitog asortimana kako bi što lakše pridobili vlastite kupce na obostrano zadovoljstvo.

KOREL ima za cilj kupcima i partnerima ponuditi klima uređaje vrhunske kvalitete po konkurentnim cijenama i prilagođene svakom pojedincu. Naš široki asortiman proizvoda neprestano raste svake godine prateći potrebe tržišta, kao i tehnološke, društvene i ekološke trendove.

Povezani proizvodi

-15% Korel
Šifra proizvoda: MHC-V6W/D2N8-B Korel
Nije dostupno

K-thermal Korel Arctic monoblok MHC-V 6W/D2N8-B 1-fazna

Molimo kontaktirajte nas za detalje željenog proizvoda