Enter Title

Koristite izbornik modula za uređivanje sadržaja

Midea Mission

A++ / A+

SEER  6,5 kW

SCOP  4,0 kW

 

Inovativan dizajn

Kućište vanjske jedinice je čvrsto, izdržljivo
i jednostavno za održavanje.

Moderna i glatka krivulja dizajna
unutarnje jedinice.


 

Bez nepotrebnog ometanja

Inteligentno stanja mirovanja za manju
potrošnju energije.

Jednostavnost dodira

Elegantan daljinski uz odličan izgled daje i sjajan osjećaj u ruci.
On je intuitivno jednostavan za korištenje, a dizajn daje potpunu kontrolu upravljača.

Midea SMART komplet

WiFi i Smart kompleti su dizajnirani za još udobniji i jednostavan rad.

 

 

 

 

 

Klimatizacija

 • Klima uređaji Midea 

  MIDEA je osnovana 1986. godine u Kini, a na tržištu kućanskih aparata prvi put se pojavila 1980. godine. Danas je Midea najveći kineski izvoznik rezidencijalnih klima uređaja i najprodavaniji brand komercijalnih klima uređaja u Kini i na inozemnom tržištu.
  2004. Midea je sklopila joint venture sa Toshiba-Carrier Co. čime dodatno pridonosi modernizaciji i globalizaciji poduzeća.
  Midea ima 5 glavnih A/C proizvodnih pogona u Kini koji ukupno raspolažu proizvodnim kapacitetom od preko 18 milijuna setova godišnje.
  Proizvodni program sastoji se od sljedećih proizvoda:

  http://global.midea.com.cn

   
 • Klima uređaji Toshiba

  TOSHIBA je svjetski lider u proizvodnji visoke tehnologije. Osnovana je daleke 1875. godine u Japanu i tada je bila prvi proizvođač telegrafske opreme. Kroz povijest je zadržala primat u inovacijama i uspješno se razvijala na području mobilne telekomunikacije, digitalnih medija, osobnih računala, proizvodnje poluvodiča, elektroničkih uređaja i komponenti, kućanskih aparata itd.
  Toshiba je prva u svijetu 1961. godine predstavila split klima uređaj, a 1968. prvi rotacioni kompresor.
  1981. je stvorila prvi inverter klima uređaj - grijanje/hlađenje, a 1988. prvi plinski inverter s twin rotacionim kompresorom.
  Danas je sinonim za vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, a na području klimatizacije vodeća je u proizvodnji rezidencijalnih i komercijalnih klima uređaja, VRF sistema, rekuperatora topline i prateće opreme.

  http://www.toshiba.co.jp

   
   

 • EMMETI je talijanska kompanija koja već više od 30 godina djeluje u sektoru grijanja i klimatizacije. Posjeduje certifikate ISO 14001:2004 i ISO 9001:2000.
  Iz ponude izdvajamo:

  • - rezidencijalne i komercijalne klima uređaje
  • - rashladnike vode i toplinske pumpe
  • - ventilokonvektore
  • - zračne zavjese
  • - sisteme za podno grijanje i hlađenje
    
  •  

  http://www.emmeti.com

   
 • Klimatizacija Eurapo

  EURAPO je osnovan 1964. godine u Italiji. Bavi se proizvodnjom ventilokonvektora, rashladnika vode, toplinskih pumpi i sl. Svi proizvodi posjeduju certifikat EUROVENT.
  Na raspolaganju je širok raspon modela ventilokonvektora prikladnih za najrazličitije prostore i namjene te za grijanje i hlađenje u dvocijevnim i četverocijevnim sustavima. Ventilokonvektori se pojavljuju u više izvedbi:

  http://www.eurapo.it

   

 

 • Klima uređaji Midea 

  Korel klima uređaji jedan su od noviteta na našem tržištu. U vrlo kratkom roku postigli su veliku prepoznatljivost na hrvatskom, ali i svjetskom tržištu. Moderan dizajn, visoka energetska učinkovitost, ekološki prihvaljtiv freon, a nadasve vrlo ekonomična cijena glavne su odlike Korel klima uređaja.U ponudi split klima uređaji u mono i multi izvedbi, on-off i inverterski. Ponudu klima uređaja Korel pogledajte ovdje...
              http://www.korel.hr
 •  

  Samsung već više od 70 godina nastoji poboljšati svijet putem raznolikih poslova koji danas obuhvaćaju naprednu tehnologiju, poluvodiče, izgradnju nebodera i tvornica, petrokemiju, modu, medicinu, financije, hotele itd. Vodeća tvrtka, Samsung Electronics, predvodnik je na globalnom tržištu proizvodnje high-tech elektronskih proizvoda i digitalnih medija. Zahvaljujući inovativnim, pouzdanim proizvodima, talentiranim ljudima, odgovornom pristupu poslovanju i građanstvu diljem svijeta te suradnji s našim partnerima i strankama, Samsung odvodi svijet u nove maštovite dimenzije. Samsung Electronics neprekidno se brine za okoliš, stoga su Samsung klima uređaji ekološki prihvatljivi jer koriste rashladni medij R-410A, kako bi onečišćenje zraka bilo što manje te kako bi se ograničila upotreba tvari koje imaju visoki potencijal globalnog zagrijavanja. Samsung electronics preuzeo je vodeću ulogu u zaštiti okoliša. Usklađenje s WEEE direktivom dodatno je naglašena ulaganjem u sustave za recikliranje diljem svijeta. Samsung klima uređajima ne samo da štedite novac nego pomažete i očuvanju okoliša.
Prodajni program

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu