Usluge

Izvođenje sustava klimatizacije i hlađenja

Izvođenje klima uređaja i sustava hlađenja dugogodišnja je djelatnost kojim se Frigo-kor bavi. U sklopu izvođenja obavljamo cjelokupne procese montaže uređaja i postrojenja, nadzor i puštanje u pogon.

Posebno se ponosimo izgradnjom sustava klima uređaja za velika industrijska postrojenja. Za potrebe mliječne i prehrambene industrije izgradili smo niz rashladnih komora i sustava klimatizacije za skladišne prostore.

Specijalizirani smo za izvođenje sustava klimatizacije poslovnih prostora i trgovačkih centara.

Pozicija Frigo-kora kao direktnog uvoznika velikog broja komponenti za rashladne i klima uređaje i postrojenja, daje sigurnost u povoljne cijene i konkurentnost. Također garanciju za kontinuirano pružanje usluge održavanja i servisiranja izvedenih sustava hlađenja i klima uređaja.

Prodaja

Prodaja klima uređaja im posebno značenje za nas. Kao najveći dobavljač klima uređaja i izravni uvoznik, u mogućnosti smo tržištu ponuditi najbolje i najkvalitetnije iz ponude svjetskih proizvođača Toshiba, Midea, Korel i TCL.

Posebna pozornost posvećena je prodaji i dobavljivosti široke ponude dijelova i opreme za klima uređaje i rashladne sustava.

Prodajni program uključuje klima uređaje, sustave hlađenja, izmjenjivače topline, kompresore i agregate, regulacijska i mjerna oprema, proizvodi za montažu i održavanje klima uređaja, alati.

Zahvaljujući razgranatoj mreže vlastitih prodajnih centara (Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Zadar, Split) i široke mreže partnera omogućuje nam vodeću poziciju u Hrvatskoj u prodaji, ugradnji i servisiranju klima uređaja.

Servis i održavanje klima uređaja

Od samog početka djelovanja Frigo-kor razvoja uslugu servisiranja i održavanja klima uređaja. Danas se Frigo-kor servis izrastao u jedna od najboljih i najopremljenijih servisnih mreža u Hrvatskoj. Stručno osoblje, dostupnost opreme i rezervnih dijelova omogućava brz, efikasan i djelotvoran rad na terenu po vrlo konkurentnim cijenama.

Zahvaljujući kvaliteti i osposobljenosti, Frigo-kor servis pruža nizu tvrtki redovito održavanje njihovih klima uređaja i rashladnih sustava. Na ovaj način tvrtke nam u potpunosti mogu prepustiti brigu o ispravnosti klima uređaja.

Za sve naše izvedene sustave dajemo jamstvo za kvalitetu materijala, funkcionalnost i sigurnost.
 

Košarica


Vaša košarica je prazna.

Otvori košaricu