Grijanje u kući s djecom? Nema problema!

Nisu sve metode grijanja jednako dobre za domove s malom djecom, zato je Midea osmislila Kid Star, ultimativni dječji klima uređaj sjajnog dizajna i s naprednim funkcijama prilagođenim dječjim potrebama.

Midea Kid Star klima uređaj za djecu
Midea Kid Star klima uređaj za djecu

Neka razmatranja koja treba uzeti u obzir kada imamo djecu kod kuće su:

  • Neki grijači mogu uzrokovati opekline jer, kada se stave na pod, bebe im lako mogu pristupiti i ozlijediti se.
  • Radijatori smješteni vrlo blizu kolijevke mogu proizvesti višak topline tijekom spavanja, što povećava rizik od moguće prehlade ili dehidracije u male djece. Previše topline u spavaćoj sobi također otežava ili prekida dječji san.
  • Korištenje plinskih ili parafinskih grijača može utjecati na dječje zdravlje tako što može uzrokovati respiratorne i kožne tegobe, pa je poželjno izbjegavati njihovu uporabu.

Za rješenje tih problema idealan odabir je Midea Kid Star, klima uređaj namijenjen dječjoj sobi koji se može koristiti za hlađenje ljeti i za grijanje zimi i čija je energetska učinkovitost veća od one u konvencionalnim sustavima grijanja kao što su kotlovi, radijatori itd.

Kako se klima uređaj montira na zid, maleni ga ne mogu dosegnuti, izbjegavajući tako moguće opekline uzrokovane drugim metodama grijanja.

Uz upečatljiv dizajn koji će vaše dijete obožavati, Midea Kid Star pazi na dječje zdravlje: ima pametni infracrveni senzor koji otkriva tjelesnu temperaturu djece i prepoznaje ukoliko se dijete otkrije preko noći, kao i krilca koja usmjeravaju puhanje i tako sprječavaju da zrak puše izravno u dijete.

Midea Kid Star klima uređaj za djecu
Midea Kid Star klima uređaj za djecu

Midea Kid Star ima energetski certifikat A+ u načinu rada grijanja i A++ u načinu rada hlađenja, što osigurava smanjenu potrošnju energije i posljedično manje financijske izdatke.

Ovaj klima uređaj zamišljen je i dizajniran posebno za sobu vaših najmanjih članova obitelji. Dostupan je u dvije boje, ružičastoj i plavoj, kako bi savršeno odgovarao sobi vašeg djeteta.

Još jedna posebnost je bežični daljinski upravljač u obliku medvjeda koji dobivate uz Midea Kid Star uređaj, koji se lako koristi i posebno je dizajniran za djecu.

Midea Kid Star uređaji plave boje snage 2,7 i 3,5 kW dostupni su u našoj web trgovini, u poslovnicama Frigo-kora te kod naših partnera.

Midea, vaša najbolja ideja.

Povezani proizvodi

Klima uređaj Midea Kid star plavi, 3,5 kw, DC INVERTER
a_2plus a_plus
Šifra proizvoda: 20101783
Dostupno

Klima uređaj Midea Kid star plavi, 3,5 kw, DC INVERTER

Prikaži detalje proizvoda
Klima uređaj Midea Kid star plavi, 3,5 kw, DC INVERTER
Brand
Midea
Energetska klasa (hlađenje)
A++
Energetska klasa (grijanje)
A+
Jamstvo
Midea jamstvo 3 godine
Kapacitet hlađenja (kW)
3,5
Kapacitet grijanja (kW)
3,7
WiFi upravljanje
Da
Tip unut. jedinice
Zidna
Inverter
Da
Sakrij detalje proizvoda
862,50
862,50