MIDEA i MANCHESTER CITY nastavljaju globalno partnerstvo

Midea, jedan od vodećih i najvećih svjetskih proizvođača kućanskih aparata, danas je najavio produženje svog globalnog partnerstva s Manchester Cityjem. Obnovljenim ugovorom, koji pokriva i muške i ženske timove, partnerstvo ulazi u svoj četvrti mandat.
 
Od samog početka partnerstva u siječnju 2020., Midea i Manchester City surađivali su kako bi stvorili niz nagrađivanih aktivacija uključujući #MideaHomeChallenge, u kojem su igrači Cityja izvodili trikove i inspirirali navijače da se nogometno zabavljaju kod kuće tijekom karantene, i #TasteTactics s igračima koji predstavljaju svoja omiljena jela koja su zatim kuhali slavni kuhari za obožavatelje da ih rekreiraju kod kuće.
 
Nagrada #MideaWorldClassAwards, pokrenuta na kraju svake sezone dosadašnjeg partnerstva, također je bila iznimno uspješna serija sadržaja. Uz klupske ambasadore Paula Dickova i Shauna Wright-Phillipsa, navijači se potiču da glasaju za svog igrača sezone u zabavnim kategorijama.

. 
 
Kao dio produženja partnerstva, Midea i Manchester City nastavit će stvarati visokokvalitetne sadržajne kampanje kroz daljnju suradnju s igračima. Robna marka Midea i njihov opsežni asortiman proizvoda također će biti dodatno predstavljeni budućim obožavateljima i milijunima koji gledaju diljem svijeta kroz povećanu prisutnost robne marke na stadionu Etihad preko velikih LED dioda i brendiranja na bočnoj strani terena.
 
Roel de Vries, glavni operativni direktor u City Football Group, rekao je: “Drago nam je što smo danas produžili naše partnerstvo s Mideom. Nevjerojatno smo ponosni na dosadašnji uspjeh partnerstva i visokokvalitetan sadržaj i aktivacije koje smo uspjeli isporučiti u suradnji s Mideom. Dok ulazimo u ovaj novi termin, veselimo se nastavku suradnje dok isporučujemo daljnje uzbudljive projekte za naše obožavatelje.”
 
“Naše smo partnerstvo započeli u teškim vremenima početkom 2020. i tijekom godina izgradili doista pobjedničko partnerstvo. Oduševljen sam globalnom vidljivošću brenda Midea na svakoj domaćoj utakmici Manchester Cityja, kao i svim našim različitim serijama digitalnog sadržaja s vrhunskim rezultatima koje obožavaju navijači diljem svijeta. Tim za partnerstvo pokazao je, a podaci su dokazali, da je ovo partnerstvo jedna od ključnih prednosti za viziju izgradnje globalne marke Midea u nadolazećim godinama.”, rekao je Eric Wang, predsjednik odjela za uređaje za široku potrošnju Midea Group.

MANCHESTER CITY FC

Manchester City FC engleski je klub Premier lige koji je osnovan 1880. godine pod imenom St. Mark’s West Gorton. Službeno je postao Manchester City FC 1894. godine i od tada je osvojio brojne naslove.

MIDEA GLOBAL

Midea Group, osnovana 1968., vodeća je globalna visokotehnološka tvrtka koja se nalazi na 245. mjestu na listi Fortune Global 500 za 2022. i jedna je od najvećih svjetskih kompanija za proizvodnju kućanskih aparata čije poslovanje nadilazi okvire pametnih kućanskih aparata. Početkom 2021. tvrtka je racionalizirala svoje temeljne jedinice u pet poslovnih stupova visokog rasta kako bi popločala novi put rasta u budućnosti: pametni dom, elektromehanika, građevinske tehnologije, robotika i automatizacija i digitalne inovacije. Sve tvrtke Midea Grupe teže jednom kredu: #HumanizingTechnology. 

Marka Midea vjeruje u pružanje iznenađujuće prijateljskih rješenja usvajanjem pristupa usmjerenog na potrošača i rješavanja problema. Idemo iznad i dalje za budućnost, neprestano istražujemo i izumljujemo kako bismo zadovoljili zahtjeve naših potrošača koji se stalno mijenjaju – omogućujući im da se "osjećaju kao kod kuće".

Globalno 35 proizvodnih centara Midea Grupe i više od 166.000 zaposlenika u više od 200 zemalja i regija ostvarili su godišnji prihod od više od 51,16 milijardi USD u 2022. Njezinih 28 svjetskih inovacijskih centara i snažna predanost istraživanju i razvoju rezultirali su s više od 62.000 ovlaštenih patenata do sada.

Midea je, prema izvještaju Euromonitora:

  • broj 1 svjetski proizvođač potrošačke elektronike,
  • broj 1 svjetski brend za obradu zraka,
  • broj 1 svjetski proizvođač velikih aparata i
  • broj 1 svjetski brend malih uređaja za kuhanje.

Frigo-kor je od 1999. godine ekskluzivni uvoznik i distributer Midea klimatizacije za Hrvatsku i Sloveniju.