Pravila o privatnosti

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke koje dajete za izvršenje narudžbe, Frigo-kor d.o.o. pohranit će privremeno u svojoj evidencijskoj bazi kupaca te se nakon 90 dana automatski brišu iz sustava. Vaši podaci navedeni na računu čuvaju se za vrijeme trajanja jamstvenog roka, odnosno u skladu s važećim zakonskim propisima. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju. Prilikom ispunjavanja podataka za dostavu dajete vašu suglasnost za obradu vaših podataka.

Svaki korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje ili ažuriranje svojih podataka slanjem obavijesti na info@frigo-kor.hr. Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih nećemo ni na koji način učiniti dostupnim trećim stranama. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, te zatražiti brisanje iz naše evidencije na e-mail: info@frigo-kor.hr.

Frigo-kor d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije. Kako bi se zaštitili osobni podaci i korisnik je odgovoran za osiguranje sigurnosti svoje adrese e-pošte, korisničkog imena i lozinke te odgovarajuće antivirusne zaštite svog računala.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA PRI REGISTRACIJI

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KOMUNIKACIJA

Frigo-kor će s kupcem stupiti u kontakt putem sredstava za komunikaciju na daljinu samo ukoliko je to potrebno za izvršenje narudžbe, dostave, jamstva ili servisa. Frigo-kor ne šalje promotivne materijale u digitalnom ni u fizičkom obliku.

Ocjene, mišljenja i poruke

  • Recenzije, ocjene i preporuke koje su napisali korisnici dio su funkcionalnosti on-line trgovine i namijenjeni su zajednici svih korisnika.
  • frigo-kor.hr dozvoljava da svoje mišljenje napiše svaki korisnik internet trgovine, a prije konačne objave frigo-kor.hr ih pregledava. frigo-kor.hr neće objavljivati mišljenja ili napise koji su na bilo koji način uvredljivi, neprikladni ili koji, prema mišljenju Frigo-kora, ne koriste svojim osvrtom drugim korisnicima i posjetiteljima.
  • Slanjem mišljenja ili komentara, korisnik se izričito slaže s uvjetima korištenja njegovog mišljenja ili komentara, a stranici frigo-kor.hr dozvoljava objavljivanje dijela ili cijelog teksta u svim elektronskim i drugim medijima. frigo-kor.hr ima pravo mijenjati sadržaj ili koristiti sadržaj mišljenja ili komentare u neograničenom vremenu i za bilo koju svrhu koja je u poslovnom interesu Frigo-kora, uključujući objavljivanje u oglasima ili drugim marketinškim komunikacijama. Istodobno, autor mišljenja izjavljuje i osigurava da posjeduje materijalna i moralna prava za pisana mišljenja i komentare, te da ta prava objavom komentara na stranici frigo-kor.hr prenosi na Frigo-kor u neisključivi i vremenski vezani način.

POLITIKA KOLAČIĆA (COOKIES)
Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (cookies). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.

RJEŠAVANJE SPOROVA
U slučaju spora između potrošača i trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, prijedlog za mirenje Centru za mirenje ili Europskoj komisiji putem obrasca za online rješavanje sporova. Eventualne sporove trgovac i potrošač nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.